Veilig communiceren en efficiënt thuiswerken

Thuiswerken 1900
Gepubliceerd op: 1 april 2020
Laatst bijgewerkt op: 6 augustus 2020

Het zijn spannende en misschien voor sommigen ook zorgwekkende tijden. De wereld verandert voor onze ogen en dit vraagt aanpassingsvermogen. Velen van ons werken thuis. Wel zo prettig als dit zo veilig mogelijk en met de beste faciliteiten kan. Wij helpen u op weg.

RMail Home Office Initiative
Speciaal voor alle thuiswerkers komt Frama met het Home Office Initiative en maakt RMail gratis toegankelijk voor bedrijven en organisaties. Dit betekent dat u tot 1 juni 2020 gratis gebruik kunt maken van Frama RMail en 500 e-mailberichten per maand veilig en aangetekend kunt verzenden.

RMail garandeert veilige e-mailcommunicatie en bestandsoverdracht. Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor elektronische ondertekening van contracten, het versturen van grote bestanden en ontvangt u altijd een afleverbevestiging zodat u weet wie wat ontvangen heeft en wanneer.

Meld u aan en stuur gelijk uw eerste aangetekende e-mail.

Meld u aan en verstuur tot 1 juni gratis veilig en aangetekende e-mails

MijnFrama: het verzendplatform voor al uw post
RMail is beschikbaar op het verzendplatform MijnFrama. Naast het versturen van aangetekende e-mails faciliteert MijnFrama ook het verzenden van post, partijenpost en pakketten. Daardoor verzendt u zowel naar het binnenland als buitenland tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Ook Track & Trace of douanepapieren kunt u toevoegen tijdens het verzenden. Het gegenereerde label met barcode print u zelf eenvoudig uit. U verzendt dus met meer service en controle.

Een account aanmaken is gratis en doet u hier.

Topics: message