Wat is een frankeermachine?

wat-is-een-frankeermachine
Blog overzicht  |  

De frankeermachine: wat is dat en wat kun je ermee doen? In dit blog praten we je volledig bij.

De frankeermachine biedt uitkomst voor iedereen die regelmatig post verstuurt. Het apparaat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Je frankeert altijd tegen een voordeliger tarief.

Zó werkt een frankeermachine

Een frankeermachine is een apparaat waarmee je zelf eenvoudig een poststuk kunt voorzien van een frankeerstempel. Zo’n frankeerstempel vervangt de postzegel. Dat is een groot voordeel aangezien je daardoor nooit meer in de gaten hoeft te houden of je nog wel voldoende postzegels hebt – en of je wel genoeg verschillende soorten postzegels hebt (postzegel 1 of 2, binnenland of buitenland).

Met slechts één druk op de knop selecteer je het juiste tarief. Ook kun je gebruik maken van een gekoppelde weegschaal zodat het tarief eenvoudig wordt bepaald op basis van het gewicht. Na de tariefkeuze leg je het poststuk in de frankeermachine waarna deze automatisch wordt gefrankeerd en direct klaar is om op de bus te doen.

Je kunt met de frankeermachine meerdere en veel verschillende soorten poststukken frankeren. Zo verwerk je al jouw brieven eenvoudig en zijn ze altijd voorzien van het juiste tarief dankzij de frankeermachine.

Voordelen van een frankeermachine

  • Nooit meer naar het postkantoor om postzegels te kopen
  • Bespaar kosten op dagelijkste post dankzij het voordeligere tarief
  • Betaal nooit meer te veel dankzij de vaste tarieven
  • Gedetailleerde rapportering van de portokosten
  • Altijd je financiën overzichtelijk dankzij verschillende kostenplaatsen

Stuur je dagelijks post zoals facturen, offertes of brochures? Een frankeermachine helpt je daarbij. Daarnaast zorgt een frankeermachine voor een professionele uitstraling van jouw post. Bespaar geld en tijd, al vanaf 5 poststukken per dag.

Makkelijk en voordelig: een frankeermachine-abonnement

Al vanaf € 7,95 per maand maak je gebruik van een Frama frankeermachine inclusief inkt, onderhoud en service. Wil je meer informatie over de frankeermachine en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Blog overzicht