Wat is een frankeermachine?

Frankeermachine-2
Gepubliceerd op: 23 februari 2021
Laatst bijgewerkt op: 23 februari 2021

De frankeermachine: wat is dat en wat kunt u ermee doen? In dit blog praten we u volledig bij.

De frankeermachine biedt uitkomst voor iedereen die regelmatig post verstuurt. Het apparaat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. U frankeert altijd tegen een voordeliger tarief.

Zó werkt een frankeermachine

Een frankeermachine is een apparaat waarmee u zelf eenvoudig een poststuk kunt voorzien van een frankeerstempel. Zo’n frankeerstempel vervangt de postzegel, wat een groot voordeel is, aangezien u daardoor nooit meer in de gaten hoeft te houden of u nog wel voldoende postzegels hebt – en of u wel genoeg verschillende soorten postzegels hebt (postzegel 1/2, binnenland/buitenland/aanetekend).

Met slechts één druk op de knop selecteert u het juiste tarief. Ook kunt u gebruik maken van een gekoppelde weegschaal zodat het tarief eenvoudig wordt bepaald op basis van het gewicht. Na de tariefkeuze legt u het poststuk in de frankeermachine waarna deze automatisch wordt gefrankeerd en direct klaar is om op de bus te doen.

U kunt met de frankeermachine meerdere en veel verschillende soorten poststukken frankeren. Zo verwerkt u al uw brieven eenvoudig en zijn ze altijd voorzien van het juiste tarief dankzij de frankeermachine.

Pluspunten van een frankeermachine

  • Nooit meer naar het postkantoor om postzegels te kopen
  • Bespaar kosten op dagelijkste post dankzij het voordeligere tarief
  • Betaal nooit meer te veel dankzij de vaste tarieven
  • Gedetailleerde rapportering van de portokosten
  • Altijd uw financiën overzichtelijk, dankzij verschillende kostenplaatsen

Stuurt u dagelijks post zoals facturen, offertes of brochures? Een frankeermachine helpt u daarbij. Daarnaast zorgt een frankeermachine voor een professionele uitstraling van uw post. Bespaar geld en tijd, al vanaf 5 poststukken per dag.

Makkelijk en voordelig: een frankeermachine-abonnement

Al vanaf € 7,95 per maand beschikt u over een Frama frankeermachine, inclusief inkt en onderhoud. Wilt u meer informatie over de machine en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Topics: mail