De voordelen van een couverteermachine

couverteermachine
Blog overzicht  |  

Post verwerken is een tijdrovend proces en dan vooral het vouwen van brieven, ze in de envelop stoppen en daarna één voor één sluiten. Bij Frama hebben we daar gelukkig een snelle en makkelijke oplossing voor: de couverteermachine.

Wat is een couverteermachine

Een couverteermachine geeft jou meer ruimte voor andere werkzaamheden dan post verwerken. De handelingen van het vouwen, vullen en sluiten van jouw post worden letterlijk uit handen genomen. Je hoeft het papier maar één keer in je handen te hebben en de couverteermachine vouwt, vult en sluit jouw post. Couverteermachines zijn in meerdere versies verkrijgbaar.

Voordelen couverteermachine

Met een couverteermachine bespaar je veel tijd op jouw postverwerking Naast dat de couverteermachine jouw postverwerking eenvoudiger maakt, biedt deze ook voordelen voor de gehele organisatie.

Je kunt met de couverteermachine meerdere pagina's in één envelop stoppen of eenvoudig een folder toevoegen. Schrijf jouw doelgroep aan met een specifieke boodschap en haal meer potentie uit je klanten. Je verbetert je cashflow omdat de facturen eerder de deur uitgaan en zo eerder betaald kunnen worden. De marketing- en financiële afdeling zullen ook blij zijn met de machine.

Proefplaatsing couverteermachine

Wil je tijd besparen op jouw postverwerking? Probeer de couverteermachine zelf en ervaar hoeveel tijd je bespaart. Post verwerken was nog nooit zo makkelijk!

 

Advies op maat

Onze adviseurs staan klaar om jou persoonlijk advies te geven. Geheel gratis en vrijblijvend! Neem contact op of neem eerst een kijkje op onze 'Brieven versturen' overzichtspagina.

Contact opnemen
bubble
bubble1
Blog overzicht