Coronacrisis verandert post versturen door thuiswerken

post-anders-versturen-door-corona
Blog overzicht  |  

De coronacrisis dwingt ons om op een andere manier ons werk in te delen. Inmiddels zitten we al bijna een jaar thuis – en voorlopig zet deze trend nog wel even door. Wat betekent dit voor de manier waarop we onze post verzorgen?

We zitten massaal thuis, maar dat betekent niet dat we onze zakelijke post niet kunnen doen. Je ziet ook dat facilitaire dienstverlening steeds meer verschuift naar thuiswerken. Dit is zeker ook relevant voor post. Sterker nog: bij Frama denken we dat iedereen tegenwoordig de postkamermedewerker kan zijn.

Digitale postzegel

Bedrijven die eerst de post op kantoor deden moesten op zoek naar andere oplossingen. Inmiddels faciliteer je als ondernemer of werknemer eenvoudig zelf je post. Waar je ook bent. In een tijd waar bijna niks meer fysiek mag of kan keken wij naar andere oplossingen – en naast het aanbieden van de frankeermachine werd het beschikbaar maken van de digitale postzegel op het verzendplatform ook een interessante optie.

Met de (online) diensten van Frama kan iedereen flexibel zijn. Je kunt online een digitale postzegel gebruiken en via dezelfde weg ook een buspakje, pakket of aangetekende brief versturen . Een all-in postvoorziening voor iedereen die post wil versturen in welke vorm dan ook. Altijd flexibel vanaf de locatie die voor jou op dat moment het beste uitkomt.

Altijd en overal je post verzenden

Met een account op het verzendplatform, in combinatie met een (label)printer, ben je altijd in staat elk gewenst poststuk snel te verzenden. Als postplatform proberen wij - in een wereld die om de haverklap verandert – zo goed mogelijk ieders postzaken te faciliteren.

Zowel voor grotere bedrijven als voor kleinere (webshop)ondernemers en de klein-zakelijke markt. We nodigen je van harte uit om onze diensten te proberen.

Gratis account aanmaken

Een account aanmaken is gratis. Tegoed opwaarderen op je account is eenvoudig, veilig en snel geregeld via iDeal.

Indien je vragen hebt beantwoorden wij die graag. Neem contact met ons op en dan staan wij je zo snel mogelijk te woord.

Blog overzicht