Ook barcodeboeken voor aangetekende post ongeldig: wat nu?

aangetekende-post-online-voormelden
Blog overzicht  |  

In een vorig blog kondigden we aan dat PostNL stopt met de verkoop van barcodeboeken voor pakketten. Inmiddels heeft PostNL ook aangekondigd te stoppen met de barcodeboeken voor aangetekende post. Wat nu? In dit blog praten wij je bij over de beste optie voor het versturen van een aangetekend poststuk.

  1. Waar haal ik voortaan mijn barcodelabels vandaan?
  2. Haal meer uit voorgemelde post

Waar haal ik voortaan mijn barcodelabels vandaan?

De huidige trend in de postwereld is dat steeds meer post moet worden voorgemeld. Nu de oude barcodeboeken voor pakketten niet meer gebruikt kunnen worden en ook de barcode boeken voor aangetekend vanaf 1 april 2022 niet meer gebruikt kunnen worden moet je op zoek naar een goed alternatief voor het gemakkelijk aanmelden, verzenden en volgen van jouw post.

Verstuurde jij altijd jouw aangetekende brieven en pakketten met de barcodeboeken van PostNL? Maak je dan geen zorgen: wij hebben een efficiënt én voordelig alternatief. Op het verzendplatform van Frama bieden wij jou de beste oplossing voor het versturen van al jouw post.

 

Een goed alternatief

Het verzendplatform van Frama is een handige oplossing voor het verzenden van verschillende soorten post.

Of het nu gaat om een brief, brievenbuspakje of pakket, aangetekend of juist niet. Ook kun je bij Frama altijd rekenen op vrijblijvend, persoonlijk advies. 

Wil jij kennismaken met gereduceerde tarieven en een groot gebruiksgemak voor jouw post? Lees dan snel verder.

Klantenservice

 

Haal meer uit voorgemelde post

Heb je jouw weg op ons verzendplatform gevonden dan profiteer je volop. Bij Frama zit je niet vast aan vervelende abonnementskosten of kleine lettertjes: je betaalt echt alleen voor hetgeen dat jij verzendt. Na aanmelding krijg je 24/7 toegang tot alle functionaliteiten. Volg je pakketten via track en trace en ontvang automatische updates over de bezorging van jouw pakket of poststuk.

Niet alleen jij, maar ook de ontvanger van jouw post wordt op de hoogte gebracht van de status van het poststuk. Ook geven we altijd gratis ondersteuning bij automatisering en installeren van API-interfaces of het koppelen van je webshop indien gewenst. Wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Onze adviseurs staan voor je klaar om passend advies op maat te geven, gratis en vrijblijvend. Zelf meer verzendtips lezen? Dat kan hier!

Contact opnemen
bubble
bubble1
Blog overzicht