De webshopkoppeling van Frama: je pakketten versturen was nog nooit zo makkelijk

Labelprinter-1
Gepubliceerd op: 11 mei 2021
Laatst bijgewerkt op: 2 september 2021

Stel: je bent een (beginnende) webshopondernemer en maakt je zendingen zelf met de hand aan. Super fijn natuurlijk dat dat mogelijk is, maar wat nou als het nóg makkelijker kan? Graag presenteren wij: de webshopkoppeling van Frama. 

In een vorig blog schreven we over de verschillende aspecten waarmee je rekening moet houden als je je eerste pakket(ten) verstuurt als webshopondernemer. Eén van de aspecten die we daar benoemen is de koppeling tussen je webshop en het verzendplatform van Frama.

In dit blog gaan we verder in op deze webshopkoppeling. Wat zijn de voordelen voor jou? Hoe werkt deze koppeling? 

De webshopkoppeling van Frama

Verwerk jij je pakketten altijd met de hand? Als in: zendingen handmatig invoeren vanuit je webshopomgeving, om ze daarna 1 voor 1 klaar te maken? Of wil je gewoon meer overzicht en inzicht hebben in jouw (te versturen) zendingen? Dan is onze webshopkoppeling zeker iets om naar te kijken.

De webshopkoppeling van Frama koppelt jouw webshopomgeving aan het verzendplatform van Frama. Dankzij deze koppeling kun jij je verzendprocessen zo goed mogelijk optimaliseren. Zo bespaar je tijd, én geld.

Wij koppelen momenteel onder andere aan e-commerce systemen als:

  • Woocommerce
  • Shopify
  • Magento
  • Bol.com
  • Lightspeed

Naast bovenstaande namen, hebben we meer koppelingen tot onze beschikking. Indien je geïnteresseerd bent of meer wilt weten, vraag dan vooral even naar de mogelijkheden. Ons team staat voor je klaar en denkt graag mee.

Makkelijk en snel

Met slechts een paar simpele handelingen helpt één van onze medewerkers jou naar een zorgeloos proces als het gaat om het klaarmaken en verzenden van jouw pakketten.

Integreren van de webshopkoppeling is zo gepiept - en eenmaal geïnstalleerd, kan het gemak en plezier beginnen. Hieronder een aantal voordelen waarvan jij kunt genieten, na installatie van de koppeling.

Alles-in-één

Dankzij onze webshopkoppeling is het verzendplatform van Frama een alles-in-één oplossing voor alle pakketten die jij wil versturen als webshopondernemer. Vanaf het platform verstuur je namelijk ook heel eenvoudig een pakket - en daarbij geniet je van voordelige tarieven ten opzichte van de reguliere prijzen.

Al je orders direct inzichtelijk (én overzichtelijk!)

Alle orders die je na de koppeling ontvangt, worden zichtbaar in je dashboard op het verzendplatform, inclusief de bijbehorende gegevens. Dit betekent dat je nooit meer handmatig iets hoeft in te voeren voor verzending.

Alle benodigde gegevens staan bij elkaar en vanaf het platform verstuur je met een paar klikken direct je pakketten. Kies eenmalig voor de optie om je bestellingen in het platform binnen te laten komen - en je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Ook is het mogelijk om na de koppeling eerdere bestellingen in te laden op het verzendplatform. We maken het je graag makkelijk. Zodra de koppeling gemaakt is, kan je oude bestellingen importeren. Ook oude orders worden opgehaald, zodat je deze zonder al te veel moeite kunt klaarmaken en verzenden.

Advies op maat

Zodra je de koppeling hebt geïntegreerd, staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben een team van specialisten dat jou altijd wil helpen om jouw postprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Kom je er even niet uit? Ga niet zelf zitten prutsen, maar trek aan de bel! Onze medewerkers hebben veel kennis en expertise. Daarnaast is onze hulp kosteloos!

Meer informatie

Ben je benieuwd of de webshopkoppeling iets voor jou kan zijn - of heb je nog andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op! 

Topics: mijnframa, online verzendservice