Een pakket verzenden met Frama

Blog overzicht  |  

Met Frama verzendplatform verstuur je op efficiënte wijze al jouw post. Onze diensten zijn scherp geprijsd en daarnaast bespaar je een hoop tijd door het grote gebruiksgemak. Wil je een pakket verzenden met Frama? Dan is dat binnen enkele minuten gepiept. Lees snel verder en verstuur jouw pakket vandaag nog!

Een pakket verzenden met het verzendplatform van Frama is heel eenvoudig. Indien je nog geen account hebt, kun je deze gratis aanmaken. Na bevestiging gaat er een postwereld voor je open. 

Pakket versturen

Afhankelijk van wat je wilt versturen kies je het juiste product. In dit geval versturen we een pakket. Doorloop daarna de volgende stappen:

Stap 1 Voer de juiste gegevens in betreffende jouw pakket.
Stap 2 Vul de gegevens van de ontvanger in en selecteer of je gebruik wilt maken van track en trace. Wil je een afleverbevestiging ontvangen? Ook dat kan je handmatig instellen.
Stap 3 Creëer je verzendlabel, print deze uit* en plak 'm op de grootste zijde van je pakket.
Stap 4 Breng je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt en Klaar is Kees!

*Het printen van jouw label kun je op verschillende manieren doen:

  • Print het label een A4'tje en plak deze op de doos met tape
  • Gebruik een dokulop
  • Gebruik stickervellen met 4 A6 labels op 1 vel
  • Kies voor gemak en print al jouw labels eenvoudig met een labelprinter. Daarmee verstuur je al jouw post en pakketten in een handomdraai. Meer weten over de labelprinter? Klik dan hier.

Gebruik is gratis

Al jouw pakketten, brievenbuspakjes, partijenpost en aangetekende post verzend je eenvoudig online met Frama. En maak je geen zorgen: als je niets verzendt, betaal je ook niets.

Het gebruik van het verzendplatform is helemaal gratis: je betaalt alleen voor de zendingen die je aanmaakt. Het tarief hangt af van het aantal poststukken dat je verstuurt en betalen kan met iDeal of achteraf op rekening. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze postadviseurs staan je graag te woord!

Blog overzicht