Ook barcodeboeken voor aangetekende post ongeldig: wat nu?

Hoe genereer ik een verzendlabel?
Gepubliceerd op: 23 september 2021
Laatst bijgewerkt op: 29 september 2021

In een vorig blog kondigden we aan dat PostNL stopt met de verkoop van barcodeboeken voor pakketten. Inmiddels heeft PostNL ook aangekondigd te stoppen met de barcodeboeken voor aangetekende post. Wat nu? In dit blog praten wij je bij over de beste optie voor het versturen van een aangetekend poststuk.

Waar haal ik voortaan mijn barcodelabels vandaan?

De huidige trend in de postwereld is dat steeds meer post moet worden voorgemeld. Nu oude zegels voor pakketten en aangetekende post niet meer gelden, ben je waarschijnlijk op zoek naar een goed alternatief voor het gemakkelijk aanmelden, verzenden en volgen van jouw post.

Verstuurde jij altijd je briefpost, pakketten en aangetekende stukken middels de barcodeboeken van PostNL? Maak je dan geen zorgen: wij hebben een efficiënt én voordelig alternatief. Op het verzendplatform van Frama bieden wij jou de beste mogelijkheid aan voor het versturen van al jouw post. Interesse? Onderaan dit blog nodigen we je uit om deze mogelijkheid gratis uit te testen.

Een goed alternatief

Het verzendplatform van Frama is een handige oplossing voor het verzenden van verschillende soorten post. Of het nu gaat om een brief, brievenbuspakje of pakket, aangetekend of juist niet. Ook kun je bij Frama altijd rekenen op vrijblijvend, persoonlijk advies. 

Wil jij kennismaken met gereduceerde tarieven en een groot gebruiksgemak voor jouw post? Lees dan snel verder.

Haal meer uit voorgemelde post

Heb je jouw weg op ons verzendplatform gevonden, dan profiteer je volop. Bij Frama zit je niet vast aan vervelende abonnementskosten of kleine lettertjes: je betaalt echt alleen voor hetgeen dat jij verzendt. Na aanmelding krijg je 24/7 toegang tot alle functionaliteiten. Volg je pakketten via track en trace en ontvang automatische updates over de bezorging van je pakket of poststuk.

Niet alleen jij, maar ook de ontvanger van jouw post wordt op de hoogte gebracht van de status van het poststuk. Ook geven we altijd gratis ondersteuning bij automatisering en installeren van API-interfaces of het koppelen van je webshop indien gewenst.

Gereduceerde tarieven en gratis support

Wij bieden je graag de mogelijkheid om Frama gratis uit te proberen. Dit betekent dat jij jouw eerstvolgende poststuk geheel kosteloos mag verzenden via ons platform. Je zit nergens aan vast. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en je poststuk voor te melden. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je op weg.

Sluit je aan bij Frama en verzeker jezelf van meer eigentijds en efficiënt aanbieden van al jouw post. Maak gebruik van scherpe tarieven en bespaar tijd dankzij het grote gebruiksgemak dat ons platform biedt. 

Eén platform voor al jouw post

Wil je gebruik maken van onze actie en/of ben je benieuwd naar de voorwaarden? Ga dan naar postverzenden.frama.nl en laat je gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je verder te helpen.

Meer informatie

Topics: mijnframa, online verzendservice