Hoe genereer ik een verzendlabel?

Hoe genereer ik een verzendlabel?
Gepubliceerd op: 8 december 2020
Laatst bijgewerkt op: 3 september 2021

Om een pakket te versturen heb je een verzendlabel nodig. Het genereren van een verzendlabel kan op verschillende manieren. In dit blog lichten we een aantal mogelijke manieren toe.

Afgeven op PostNL-locatie

Eén van de mogelijkheden voor het genereren van een verzendlabel, is bij een PostNL-punt. Hiervoor moet je met jouw pakket naar het PostNL-punt toe. Het pakket wordt dan voorgemeld en vervolgens wordt er een verzendlabel op je pakket geplakt. 

Labels printen met Frama

Een makkelijkere en goedkopere optie is om je pakketlabels zelf op je (thuis)kantoor te printen. Dat kan gratis op het verzendplatform van Frama. Je genereert gemakkelijk labels, die je direct kunt printen. Voeg eenvoudig contacten toe aan je account, importeer eenvoudig meerdere zendingen of koppel je webshop indien gewenst.

Het printen van een verzendlabel kan op speciale stickervellen die te koop zijn in de shop van MijnFrama. Leg een stickervel in je printer en print in een handomdraai een eigen verzendlabel uit, welke je meteen gemakkelijk op een pakket plakt. Dit geeft een professionele uitstraling en je vermijdt gedoe met losse vellen papier en tape of plakband.

Indien je voor volledig gemak wilt gaan dan kies je voor het verzendplatform in combinatie met een labelprinter. Bij Frama bieden wij een Bixolon printer aan voor 5,95 per maand. Deze krijg je thuisgestuurd en hoeft dan alleen nog gekoppeld te worden aan het verzendplatform. Zo print je binnen slechts enkele muisklikken en voor de beste prijs op professionele wijze je eigen labels.

1024-928

Direct print

Door de mogelijkheid van 'direct print' is het verzendplatform van Frama de snelste manier om jouw labels te printen. Maak je een label aan op het verzendplatform, dan kan deze direct geprint worden. Je hoeft daar niet eerst een bestand voor te creëren.

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op.

Topics: mijnframa, online verzendservice