Wat is het beste verzendplatform voor jouw post?

Blog overzicht  |  

Wil je iets versturen? Dan is het handig om dat via een verzendplatform, pakketservice of andere verzendservice te doen. In Nederland zijn er verschillende verzendplatformen met elk hun eigen USP’s (Unique Selling Points). Maar waar ben jij als ondernemer het meest bij gebaat? We zetten de belangrijkste informatie voor jou op een rij.

Met een verzendplatform maak je het verzendproces van jouw post en pakketten een stuk makkelijker. Een aantal voordelen van een goed verzendplatform is:

 • Alle verschillende zendingen bij elkaar
 • Een klantenservice met veel kennis die jou kan helpen bij vragen of problemen
 • Simpele stappen en groot gebruiksgemak
 • Een overzichtelijk dashboard waarin je precies ziet wat er gebeurt
 • Mogelijkheid tot directe koppeling met webshop

Een verzendplatform dat bij je past

Kies een verzendplatform dat bij jou past om geld, tijd en frustraties te besparen. We kunnen misschien niet voor jou kiezen, maar we kunnen  je wel vertellen wat je met het Frama verzendplatform allemaal kunt doen. Op basis daarvan kun je bepalen of het platform voor jou geschikt is.

Een aantal aantrekkelijke factoren die we bieden met het verzendplatform van Frama:

 • Geen abonnementskosten: account aanmaken is gratis, je betaalt alleen voor de zendingen die je aanmaakt.
 • Verstuur alles, maar dan ook echt álles dat met post te maken heeft: van pakket tot (aangetekende) brief, partijenpost en brievenbuspakjes. Met track en trace weet je altijd waar jouw zending zich bevindt.
 • Importeer in één keer meerdere adressen of zendingen door middel van een Excel-bestand.
 • Eenvoudig versturen naar het buitenland, douanepapieren voegen wij automatisch bij.
 • Adviseurs met verstand van post die dagelijks voor jou klaar staan voor advies op maat.
 • Snel verzendlabels aanmaken en printen waar je ook bent.
 • Nooit meer handmatig orders verwerken dankzij de webshopkoppeling, waardoor je tijd bespaart en fouten voorkomt.
 • Voordelige tarieven op basis van het aantal stuks dat je verzendt.

Dankzij het verzendplatform optimaliseer je jouw postprocessen en is jouw post altijd goed geregeld. Kun jij je focussen op andere taken. Wel zo fijn als ondernemer! 

Groeien dankzij een verzendplatform

Sommige ondernemers kiezen er bewust voor om niet met een verzendplatform te werken en zelf hun verzendprocessen af te handelen. Dat kan, maar zal op den duur niet houdbaar zijn als je wil blijven groeien. Helemaal als je een webshop runt is het aan te raden een verzendplatform te gebruiken, al is het alleen al om overzicht te bewaren in al jouw zendingen.

Een andere aantrekkelijke USP van Frama is dat ons verzendplatform naast het grote gebruiksgemak, ook eerlijke tarieven kan garanderen. Afhankelijk van hoeveel post je verstuurt met ons platform, kun je tegen lagere kosten verzenden.

Maatwerk

Of je nu veel of weinig post verstuurt: wij kunnen je altijd helpen. Ook hebben we verschillende extensies die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld jouw webshop te koppelen aan het verzendplatform. Mocht er geen bruikbare extensie zijn dan kunnen we je alsnog van dienst zijn, samen kijken we naar de mogelijkheden!

Naast het verzendplatform bieden we verschillende abonnementen die je ideaal kunt combineren met de diensten van het verzendplatform. Zo kun je al voor € 5,95 een labelprinter huren. De ideale oplossing voor het printen van al jouw verzendlabels. Als iets niet werkt of als je vragen hebt over de labelprinter kun je altijd contact met ons opnemen.

Zoek je een alles-in-één-platform voor al jouw poststukken? Dan ben je bij Frama aan het juiste adres. Wacht niet langer en ervaar zelf het gemak! 

Start direct

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Blog overzicht