Het vernieuwde blog van Frama is live!

NewBlog_1900
Gepubliceerd op: 15 januari 2019
Laatst bijgewerkt op: 8 april 2020

Frama Inside is de naam van het nieuwe blog met alle informatie over post. De postmarkt is continu in beweging. Frama houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen van fysieke post tot digitale alternatieven. Of het nu gaat over veranderingen in de markt, communicatie of veiligheid van gegevens binnen uw bedrijf, u leest het hier.

De blogs zijn ingedeeld in drie thema’s die centraal staan voor de kernwaarden van Frama; mail. message. managed.


mail.
Het thema ‘mail’ bevat alle informatie over fysieke post; van brieven frankeren tot het online verzenden van uw pakketten. Deze blogs gaan over de voordeligste en meest efficiënte manieren om uw post te verzenden, de ontwikkelingen in de markt, frankeermachine updates, tools, tips en tarieven.
message.
Het thema ‘message’ omvat blogs over digitale communicatie. Met handige tips en tricks geven we u alle benodigde informatie om de privacy van u en uw klanten te beschermen. Daarnaast wordt er ingegaan op het automatiseren en digitaliseren van documentstromen zodat u kunt meebewegen met de digitale transformatie.
managed.
Het thema ‘managed’ heeft betrekking op MijnFrama, het platform biedt u inzicht zodat u uw post- en communicatiestromen beter kunt managen.

Veel leesplezier!

 

Topics: managed, frama inside