De verschillen tussen Large Files Transfer Services en RMail

De verschillen tussen large file transfer services2 1900-2
Gepubliceerd op: 26 mei 2017
Laatst bijgewerkt op: 2 september 2021

LargeMail: delen van grote bestanden, verzenden en opslaan

De meeste e-mailproviders beperken de bestandsgrootte op e-mailbijlagen. Bijvoorbeeld, zowel Gmail als Yahoo beperken bestandsgrootte tot een totaal van 25 megabyte (MB). Microsoft Outlook heeft ook een standaard limiet van bijlagen voor 20MB.

Zoals veel weten, is e-mail niet vanzelfsprekend geschikt voor het verzenden van bijlagen van meer dan tien megabytes. Men weet nooit zeker of het systeem van de ontvanger zeer grote bestanden accepteert. Familiefoto's delen? Geen probleem. Er zijn veel tools om deze te verzenden. Het delen van gevoelige zakelijke bestanden die te groot zijn om door normale e-mail te verzenden? Nou, u kunt beter meer gespecialiseerde diensten voor het delen van deze bestanden overwegen. 

LargeMail-1.jpg

Wegens beperkingen op het gebied van het versturen van grote bestanden, zijn mensen toegewezen op onveilige filesharing services. De RMAIL service 'LargeMail' maakt het mogelijk om veilig grote bestanden te versturen.


Vragen over het veilig verzenden van grote bestanden

Diensten die bepaalde grote bestanden kunnen verzenden en delen hebben zich ontwikkeld. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het delen van grote bedrijfs- of persoonlijke bestanden. De leidende tools hebben tegenwoordig meer nodig dan basis “filesharing”. De volgende vragen moeten voldoende redenen bevatten voor het in twijfel trekken van de huidige aanbieders voor het delen van bestanden: 

  1. Kan ik nog steeds “toevoegen-en-verzenden” via uw e-mailproduct? Ja, de meeste gebruikers prefereren het gebruiksgemak van snel toevoegen en direct verzenden van e-mail; gebruiksgemak dat de productiviteit verhoogt.
  2. Worden de verstuurde bestanden “voor altijd opgeslagen totdat ze handmatig verwijderd worden? Velen zijn bezorgd hoe men moet verzekeren dat grote bestanden die via de online cloud worden verzonden niet online blijven staan of worden vergeten nadat het is afgeleverd. Vergeet u niet uw online opslag op te ruimen/te legen? 

  3. Als bestanden worden opgeslagen in online filesharing systemen, wie heeft toegang tot deze bestanden? Wie is de “administrator” van een gebruikers’ account of systeem – kunnen andere werknemers of adviseurs online gaan en alle documenten bekijken die ooit gedeeld zijn?
  4. Hoe kunt u grote bestanden sturen met eenmalige transmissies? --- En garanderen dat de links die verstuurd zijn naar externe ontvangers, niet de ontvangers doorsturen naar uw “master” online cloud opslag, die mogelijk al uw informatie laat zien? Wat als de link de gebruiker naar een folder brengt van een hoger niveau waardoor ze meer informatie vinden dan de bedoeling was?

  5. Als een link is verzonden naar de ontvanger per e-mail kan het een “in afwachting/in behandeling status” aanhouden… Hoe kunt u succesvol de aflevering van een “uitnodiging tot download” volgen? U wilt misschien weten – wanneer het een status “in afwachting/in behandeling” heeft – of de ontvanger het heeft ontvangen en simpelweg niet heeft gedownload, of dat de e-mail helemaal niet is aangekomen. 


Gezien de bovenstaande en andere potentiële problemen, zullen we de functies die tegenwoordig essentieel zijn voor het delen van belangrijke bestanden verder beschrijven: Functies waar u naar zoekt voor het delen van grote bestanden. RMAIL Grote Bestanden versturen. Houd er rekening mee dat zakelijke gebruikers het meest bezorgd zijn over meerdere elementen bij het versturen van een groot bestand:

(a) bestanden kunnen lang na de beoogde/bedoelde duur worden opgeslagen,
(b) niet weten of de ontvanger wordt gevraagd om zich aan te melden voor een account om toegang tot bestanden te krijgen,
(c) het zien van de "in behandeling" leveringsstatus van een uitnodigings-e-mail en niet weten of de uitnodiging is geopend of als de ontvanger simpelweg de downloadlink niet heeft of niet kon krijgen, en tenslotte,
(d) niet weten wie "beheerders toegang" heeft om gedeelde bestanden te zien. De ingebouwde LargeMail-functie biedt een zeer veilige mogelijkheid om grote bestanden te delen tot 1 GB. De algemene functie is hieronder weergegeven.

Het .biz-platform biedt ook een e-mail voor downloadnotificatie aan de afzender die de volledige transparantie van de gehele transactie biedt.

RMail large file.jpg

Large Files Transfer Services vergeleken met RMail

Largemail-Comparison-Chart1.jpg

1) One-time-verzending voor groot bestand delen: Wordt u onthouden om online opslag op te ruimen? Deze functie is het meest geschikt voor het verzenden van een groot bestand of een set documenten (veel in aantal en / of grote in aggregaatgrootte) waar u een online repository wilt maken die de ontvanger of een groep ontvangers toegang geeft over een vooraf ingestelde tijdsperiode (automatisch wissen na de periode).
2)  Automatisch opruimen voor het verwijderen van online opslag na het delen van de periode: deze functie verwijdert automatisch de bestanden na een bepaalde tijd, zodat de afzender zich niet druk hoeft te maken over de gevoelige bestanden die overblijven in verschillende online opslaglocaties.
3. Automatische detectie van geoptimaliseerde verzendmethode. Houd de bestanden eenvoudig aan Microsoft Outlook ongeacht de grootte en het add-on-hulpprogramma bepaalt of de totale grootte van de bestanden hoger is dan een ingestelde drempel, en zo ja, verzendt de bestandsoverdracht service tegen normale e-mail.
4. Verzenden vanuit Outlook. Stuur extra grote bestanden vanuit de bekende Microsoft Outlook-e-mailcomputer-interface, verwijder de noodzaak om toegang te krijgen tot het bezoeken van websites van derden om uploads, downloads en aanmeldingen te beheren.
5. Tracking: Zichtbaarheid van succesvolle bezorging van uitnodiging om e-mail te downloaden: Zonder de zichtbaarheid te volgen, ziet u de status "in afwachting" of de uitnodiging om e-mail te downloaden ontbreekt of de ontvanger gewoon niet downloadt. 
6. Gecertificeerd: Bewijs van doorgestuurde bestanden: Velen hebben een record nodig om het tijdstip van de bestanden te bewijzen, ongeacht de ontvangen acties, met een controlespoor.
7. Beveiligde verzending voor downloads: Men heeft de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat gedownloade bestanden via een veilige internetverbinding worden uitgevoerd.
8. Encryptie: Men heeft mogelijk een hoger beschermingsniveau nodig - om ervoor te zorgen dat alleen de beoogde ontvanger toegang heeft tot de bestanden en / of toegang heeft tot de koppelingen om de bestanden te downloaden.
9. Co-werk op hetzelfde document: Sommige kunnen deze diensten zien als niet alleen grote bestanden verzenden, maar ook als samenwerkingshulpmiddelen. Men moet zich echter bewust zijn dat sommige van deze diensten documentinhoud kunnen analyseren en categoriseren en sleutelwoorden gebruiken in documenten voor verdere marketing aan gebruikers.
10. Opslag op lange termijn: Sommige kunnen deze diensten beschouwen als een lange termijn archiefopslag. Men zou moeten overwegen of dit goeie plaatsen zijn om gevoelige documenten of klantgerelateerde documenten op te slaan. Sommige van deze diensten kunnen ook documenten analyseren voor sleutelwoorden en deze informatie gebruiken om profielen op gebruikers te genereren. Bovendien kunnen deze zelfde services niet goed zijn voor het delen van eenmalige bestanden om verschillende redenen. In het bijzonder kan men de toegang van een ontvanger of het bewustzijn van het online bestand repository niet geven.

RMail vergeleken met WeTransfer

RMail vergelijken met WeTransfer.jpg

De conclusie

LargeMail is een van de toonaangevende bestandsoverdracht diensten wereldwijd. In vergelijking met andere leveranciers staan de volgende voordelen uit:
1. LargeMail is geïntegreerd in de workflow van de gebruiker. Het is niet nodig om de browser te openen en wachtwoorden in te voeren. Rechtstreeks verzenden vanuit Outlook of Gmail.
2. Met LargeMail is er geen speciaal account nodig invergelijking met met WeTransfer Plus: Als de account eigenaar het bedrijf verlaat die de opslagruimte van 100 GB bijhoudt met duizenden bestanden zullen deze bestanden er voor altijd blijven?
3. LargeMail stuurt vanuit een geverifieerd emailadres. De ontvanger kan dat adres vertrouwen. Geen spam of advertentie.
4. Met LargeMail ontvangt u een geregistreerd ontvangstbewijs die feiten van de levering bevat, inclusief tracking informatie, tijdstempels en downloadnotities.
5. Met LargeMail kunt u uw gehele communicatie- en bestandsuitwisseling coderen - zelfs met extra voordelen voor de ontvanger: Beveilig Antwoord Kortom, er is geen reden dat bedrijven die belangrijke bestanden, contracten, foto's, XRays en tekeningen uitwisselen, iets anders moeten gebruiken dan RMail LargeMail met geregistreerde ontvangst-e-mail, downloadnotificatie, encryptie, verificatie van de e-mailadres van de afzender en nog veel meer. 

 

Topics: digitaal communiceren, RMail, GDPR, WeTransfer, LargeMail, message