placeholder_200x200
Gepubliceerd op: 2 april 2015
Laatst geüpdatet op: 2 april 2015

 

download eBook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakt u nog postzegels dan betaalt u keer op keer te veel voor uw portokosten. Per postzegel die u plakt had u tot maar liefst € 0,66 kunnen besparen. Naast de hoge kosten is frankeren met postzegels tevens onhandig en tijdrovend. Uiteraard is er een oplossing om handiger en voordeliger uw post te frankeren. Een oplossing die snel te realiseren is!

Voordeliger frankeren

Postzegels zijn t.o.v. een frankeermachine tot maar liefst 12,5% duurder. Een normale brief verstuurt u voor € 0,69 terwijl u deze met een frankeermachine frankeert voor slechts € 0,61. Stel u frankeert gemiddeld 5 poststukken per dag dan kan uw besparing al oplopen tot enkele honderden euro's per jaar.

Niet alleen uw normale brieven kunt u voordeliger frankeren maar ook uw aangetekende en verzekerde brieven. Hier kunt u per zending tot € 0,66 op besparen. 

Nooit meer postzegels halen of bestellen

Kent u de situatie dat u op het laatste moment nog even de post wil frankeren maar dat de postzegels op zijn. Naar het postkantoor heeft geen zin want het is al te laat en online bestellen zorgt er ook niet voor dat u ze binnen enkele seconden binnen heeft. Dan zou het erg makkelijk zijn als er een oplossing bestaat die wel binnen enkele seconden ervoor zorgt dat u weer kunt frankeren, zelfs na werktijd. 

Met een frankeermachine heeft u altijd 'postzegels' op voorraad. U kunt 24/7 frankeertegoed opladen, gewoon via de frankeermachine. Opladen van frankeertegoed doet u via de frankeermachine die verbonden is met een telefoonlijn of het internet. Daarmee staat hij in verbinding met PostNL. Zodra u een aanvraag doet voor frankeertegoed wordt dit meteen geregeld. De factuur voor het opgeladen bedrag ontvangt u achteraf van PostNL. 

Professionele uitstraling van uw poststuk

postzegels

Tegenwoordig staat er een cijfer op de postzegel maar het probleem van het postzegels plakken blijft bestaan. De envelop is een visitekaartje van de organisatie dus daar besteed je aandacht aan. Uiteraard staat uw logo mooi in de hoek van de envelop en daarnaast... een postzegel. Of nog erger, meerdere postzegels. Die uiteraard allemaal netjes geplakt zijn. Helemaal de uitstraling die past bij uw organisatie, toch? De meeste postzegels zitten helemaal niet netjes op de envelop en als het meerdere zegels worden al helemaal niet.

Ook hier brengt de frankeermachine de oplossing! U voert een envelop in en de frankeermachine frankeert direct op de envelop. Één stempel met het juiste bedrag. Eenvoudig en professioneel. U kunt zelfs uw logo mee laten printen door de frankeermachine. Scheelt u weer voorbedrukte enveloppen of u kunt varieren met leuke afbeeldingen of foto's die bijvoorbeeld een actie ondersteunen. 

Nog meer redenen om postzegels vaarwel te zeggen

Er zijn nog meer redenen waarom u postzegels vaarwel moet zeggen. U zult zich na het lezen afvragen waarom u niet eerder bent gestopt met postzegels plakken.

 

Topics: Postzegel, Frankeren