placeholder_200x200
Gepubliceerd op: 10 november 2014
Laatst geüpdatet op: 18 februari 2015

Speciaal aan het einde van het jaar hanteert PostNL een goedkoper tarief voor het versturen van kerstkaarten. In plaats van het normale postzegeltarief geven ze de welbekende decemberzegel uit. Vanaf 18 november zijn de zegels verkijgbaar bij alle postkantoren. Het speciale decembertarief van € 0,59 per zegel is geldig van 18 november 2014 tot en met 6 januari 2015. 

Decemberzegel 2014

Decemberzegel 2014

Het tarief van de decemberzegel 2014 is € 0,59. Dat heeft PostNL deze week bekend gemaakt. Dit betekent een prijsstijging van 7,3% ten opzichte van vorig jaar!

Met een frankeermachine frankeert u voordeliger

Gebruikers van een frankeermachine kunnen dit jaar wedrom maximaal profiteren van hun frankeermachine. Voor het tweede jaar op rij is het tarief van de decemberzegel hoger dan het kortingstarief van de frankeermachine! Met een frankeermachine kunt u voor slechts € 0,56 een kerstkaart frankeren. Dit betekent een voordeel van € 0,03 per kaart.

Naast dat kerstkaarten voordeliger gefrankeerd worden, kan ook de overige post voordeliger worden gefrankeerd. 

Een frankeermachine is al voordeliger vanaf enkele poststukken per dag.

 

Geen decemberzegels, maar wel uw kerstgroet!

Met een frankeermachine kunt u zelf bepalen welke afdruk u op uw envelop wilt plaatsen. Kies uw eigen logo of maak een nieuwe afbeelding aan. Verras uw ontvanger door een extra boodschap toe te voegen en maak meer indruk met uw post!

 Uw boodschap op uw brief

 

 

 

 

 

 

Bekijk wat een frankeermachine, naast voordeliger frankeren, nog meer voor uw organisatie kan betekenen.

Meer informatie

Topics: Frankeermachine, Postnl, Decemberzegel