placeholder_200x200
Gepubliceerd op: 23 oktober 2013
Laatst geüpdatet op: 18 februari 2015

Het tarief van de Decemberzegel 2013 is € 0,55. Dat heeft PostNL afgelopen maand bekend gemaakt. Dit betekent een prijsstijging van maar liefst 37,5% ten opzichte van 2012. PostNL speelt hiermee in op de ruimte die zij hebben gekregen om de prijzen te laten stijgen.

Decemberzegel 2013december kalender

Speciaal aan het einde van het jaar hanteert PostNL een ander tarief voor de kerstkaarten. I.p.v. het normale postzegeltarief te hanteren, geven ze een speciale decemberzegel uit die slechts een bepaalde periode gebruikt mag worden. De postzegels zijn vanaf 19 november, zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij alle postkantoren. De velletjes met twintig Decemberzegels kosten dit jaar €11 per stuk. Het speciale decembertarief van €0,55 per zegel is geldig van 19 november 2013 tot en met 6 januari 2014. De zegels zijn dit jaar ontworpen door Sieb Posthuma.

Met een frankeermachine frankeert u nog voordeliger

Gebruikers van een frankeermachine kunnen dit jaar eindelijk maximaal profiteren van de frankeermachine. Voorheen was het tarief van decemberzegels voordeliger dan het kortingstarief van de frankeermachine maar sinds dit jaar is het omgekeerd. Met een frankeermachine kunt u voor slechts € 0,52 een kerstkaart frankeren. Dit betekent een voordeel van € 0,03 per kaart en zelfs een voordeel van € 0,08 t.o.v. een gewone postzegel.

Helaas kunnen consumenten geen gebruik maken van een frankeermachine, of wellicht kunt u ergens terecht waar u gebruik kunt maken van een frankeermachine. Naast dat kerstkaarten voordeliger gefrankeerd worden, kan ook de overige post voordeliger worden gefrankeerd. Een frankeermachine is al voordeliger vanaf 5 poststukken per dag.

reclamelogo frankeerafdruk
Tevens kunt u met een frankeermachine de afdruk op uw envelop variëren. Maak zelf een logo of afbeelding aan en u maakt nog meer indruk met uw post. Verras uw ontvanger door een extra boodschap of tekst toe te voegen. U kunt de stempel natuurlijk ook gebruiken om extra omzet te genereren!

 

 

Bekijk wat een frankeermachine, naast voordeliger frankeren, nog meer voor uw organisatie kan betekenen.

informatie frankeermachine 

 

Topics: Frankeermachine, Postzegel, Decemberzegel