Loading...

De verzendoplossing voor ieder bedrijf in Nederland

Klein of groot, hoe je bedrijf er ook uitziet, wij hebben dé verzendoplossing. Eenvoudig, snel en extra korting op alle zendingen. Ervaar het gemak.

Frama het online verzendplatform
Al 12500 tevreden klanten!

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met Frama. Welke postzaken gebruiken zij en wat zijn de voordelen?

Verstuur brieven met Frama
Brieven

Verzend brieven eenvoudig met een frankeermachine of digitale postzegel. Meerdere poststukken te versturen? Kies dan voor partijenpost.

Verstuur pakketten met Frama
Pakketten

Verzend pakketten en brievenbuspakjes eenvoudig en voordelig naar binnen- en buitenland. Verzendlabels printen gaat vliegensvlug met de labelprinter.

Verstuur e-mails met Frama
E-mails

Verzend privacygevoelige e-mails veilig en aangetekend en voldoe aan de AVG-wetgeving. Gemakkelijk en snel via het verzendplatform of jouw bestaande mail.

Eén platform voor al jouw post

Van direct versturen tot aan advies. Met het veelzijdige verzendplatform en onze postkennis bieden we jou altijd een passende oplossing. Zo optimaliseer jij jouw verzendproces.

  • Scherpe tarieven
  • Gebruiksvriendelijk platform
  • Van digitale postzegel tot advies op maat
Inzicht in de status van jouw pakketten met verzendplatform
s
Voordelig post en pakketten verzenden met frama op het platform

Advies op maat

Veel bedrijven kunnen op de kleine dingen al flink besparen. Boek een adviesgesprek in met onze postkenners en bespaar in een handomdraai talloze euro’s. Dat kan in een online meeting maar we komen ook net zo graag op locatie.

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Maak gratis een account aan

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Het Frama verzendplatform is er voor iedereen. Als je net begint kun je zonder abonnement al gebruikmaken van ons platform. Je betaalt dan alleen de verzendkosten per zending.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Sluit je een abonnement af bij Frama, dan betaal je de eerste keer een jaar vooruit. Daarna kun je per maand opzeggen. Sluit je geen abonnement af en wil je het verzendplatform gratis gebruiken? Dan stort je steeds geld naar je account. Dit kun je doen wanneer je wilt. Zie het als een soort prepaid-tegoed.

Maak een account aan via MijnFrama. Je kunt het platform dan gratis gebruiken met een aantal basisfuncties. Wil je meer mogelijkheden? Op de tarievenpagina vind je onze aanvullende abonnementen.

Het aanmaken van een account is volledig gratis. Daarnaast bieden wij diverse abonnementen met aanvullende opties.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje ontvang je een track en trace code waarmee je jouw zending kunt volgen. Dankzij handige rapportages krijg je direct inzicht in de status van al jouw zendingen.

Iedere ondernemer is anders. Wij denken daarom graag met je mee om het beste abonnement voor jou te bepalen. Heb je speciale wensen? Dan is het ook mogelijk om een abonnement op maat aan te vragen. Onze postkenners helpen je graag op weg.

Wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Onze postkenners staan voor je klaar om passend advies op maat te geven, gratis en vrijblijvend!

bubble
bubble1